Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add a Google Reader-hez

Blog

  Játék Androidra

  Közösség

  Belépés

  E-mail cím:
  Jelszó:

  Szavazás

  Nincs szavazás

  JÓ TANÁCSOK MINDENSZENTEK

   
  Letölthetõ PDF szórólap 
   

  A megemlékezések idõszakában olyanoknál is elõfordulhat lehangoltság, akik az év többi részében nem szenvednek depressziótól. A depressziósok, a gyászolók, a magányos emberek nosztalgiával és keserûséggel gondolhatnak vissza a régi szép idõkre, felidézõdhetnek régi veszteségek, az elhunyt szeretteink emlékképe. Sajnos ezért sokszor fordul elõ esetükben öngyilkosság. Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a családunkban, környezetünkben egyedül élõ vagy magányos embertársainkra.


  Felhívjuk figyelmüket:

  • Amennyiben autóval közelítik meg a temetõt, úgy ha megoldható õrzött parkolókban helyezzék el gépjármûvüket illetve kerékpárjukat
  • Minden esetben gyõzõdjenek meg arról, hogy a gépjármûvet, kerékpárjukat biztosan lezárták!
  • Az autóban semmilyen értéket ne hagyjanak, mivel az elkövetõkre jellemzõ, hogy a legkisebb értékek miatt is képesek feltörni a zárat vagy betörni az ablakot. Az autó nem biztonságos tárolóeszköz!
  • Soha ne hagyják ellenõrizetlenül értékeiket sírrendezés közben sem.
  • Amennyiben a megemlékezés lakóhelyüktõl távolabb történik, abban az esetben kérjék meg ismerõseiket, szomszédjaikat, lakásuk szemmel tartására a betörések és besurranások elkerülése érdekében.
  • Tömegközlekedési eszközökön, különösen a fel- és leszállások alkalmával figyeljenek környezetükre, kézi-, illetve válltáskájukat szorítsák testükhöz és azt mindig maguk elõtt tartsák.

  Az áldozattá válás elkerülése érdekében kérjük odafigyelésüket mind magukra mind embertársaikra, hogy a megemlékezést ne árnyékolhassa be semmilyen jogsértés!